Same-eYes Viihde

VIIHDE

Veijareita ja Yrityksiä

Veijareita ja Yrityksiä podcastissa kerrotaan mainostoimisto ja tuotantoyhtiö Same-eYesin tarina. Kahden kaveruksen innostuksesta videoiden tekemiseen alkanut matka on johtanut Itse tehdystä kamerapuomista Kuusaan Mediatalolle.

Same-eYesin tarina alkaa 30.6.2021
Jakso 1

Ensimmäinen jakso julkaistaan 30.6. Käy kuuntelemassa Spotifysta sarjan tiiseri ja tilaa Podcast omalle kuuntelulistalle.

Alkua ja Ystävyyttä
Jakso 2

Same-eYesin tarina käynnistyy kahden videokuvauksesta innostuneen kaveruksen kohtaamisesta Digivideo verkkosivuston ”treffipalstalla”.

Fuusioita ja Mainostoimintaa
Jakso 3

”Olikos tämä sulla valmiina?” Sami antaa irtisanomispaperin työnantajalleen ja päätyy Jessen kanssa Studio-Optarin omistajaksi. Tarja Turuselle perustetaan verkkokauppa ja tuhat kiertuepaitaa toimitetaan pakettiautolla tsekkeihin. Same-eYes podcastin kolmannessa jaksossa toiminta laajenee ja siirtyy Rohtokalliosta Kouvolan keskustaan. Kuvataan stand-up komiikkaa ja toimistolle palkataan ihan oikeasti työntekijöitä.

Henri Leskinen
Jakso 4

KAHVISPESIAALI!

Henri Leskinen – KAPU Roastery Oy.

Suomalaiset ovat kahvikansaa.
Tässä jaksossa uppoudutaan paikallisen pienpaahtimon ihmeelliseen maailmaan, ja keskustellaan kahvista sekä yrittäjyydestä.
KAPU Roastery Oy on Kuusankoskella Kymin taideruukissa sijaitseva artesaanipaahtimo.
Ketkä saivat aikoinaan idean tämän yrityksen perustamiseen ja miksi?
Keitä yritykseen kuuluu?
Miten kahvia kuuluu oikeaoppisesti juoda?
Maidolla, mustana, kermalla, kaurajuomalla vai kenties kahvikermalla? Tyylejä on monia, mutta mikä on se oikea tapa, vai onko oikeaa tapaa ollenkaan?
Voiko keittää liian vahvaa kahvia?
Mikä yrittäjyydessä on hankalaa?
Näkyykö kohonnut hintojen nousu paahtimon toiminnassa?
Annetaan Henrin kertoa.

Vakkareita ja Tulevaisuutta
Jakso 5

”Nythän löyty äänimiehen näköinen kaveri!” Olli löytyy Aseman vintin terassilta, Same-eYes videotuotanto kasvaa ja Teemu ja Atte liittyvät mukaan tiimiin. Videotuotantoja muistellessa palataan Mike Terranan rumpuvideon kuvauksiin työmaavalojen loisteessa. Jaksossa paljastuu myös miten Dalai Lama päätyi Same-Eyesin ensimmäisen livestriimin aiheeksi.

Same-eYes podcastin neljännessä jaksossa Sami ja Jesse muistelevat menneitä ja kurkistavat tulevaisuuteen. Toiminnan siirtyminen Kuusaan Mediataloon tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia ja projekteja.

Scroll to Top