Same-eYes Viihde

VIIHDE

PALLON PELASTAJAT

Riittääkö tästä pallosta kaikille? Jokainen meistä haluaa olla pallon pelastaja, kukin omalla tavallaan. Tapoja on yhtä monta kuin tekijää, esittelemme tässä podcastissä heistä 8.

Tässä podcastissä juontajina toimivat Sami Markkanen, Kotkan Energian toimitusjohtaja ja Annika Aalto, Kotkan Energian markkinointi- ja viestintäpäällikkö.

Onni Tonkija, Suomen tunnetuin roskisdyykkari
Jakso 1

Tavoitteena on ruokahävikin puolittaminen vuoteen 2030 mennessä, mutta edessä on esteitä. Onni Tonkijalla on näihin ratkaisu.

Tommi Iivonen, Erityisnuorisotyöntekijä
Jakso 2

Tommi auttaa yksinäisiä nuoria ja aikuisia. Jokainen meistä on kuuntelemisen arvoinen, niin tämäkin tarina.

Sirpa Paatero, Poliitikko, ex-ministeri
Jakso 3

Mihin politiikkaa tarvitaan ja voiko sillä pelastaa pallon? Millainen oli Sirpa Paateron ura Eduskunnassa ja jääkö se nyt tähän?

Jari Nykänen, energialobbari
Jakso 4

Energialobbarina toimiva Jari Nykänen avaa omalla seikkaperäisellä tyylillään, miten päätöksenteko EU:ssa kulkee.

Maiju Lanki, Luonnonsuojelun erityisasiantuntija
Jakso 5

Itämereen kohdistuvat uhat, mitä ne ovat ja mitä me kaikki voimme tehdä estääksemme vesien pilaantumisen? Arvokkaiden tietoiskujen lisäksi Maiju Lanki kertoo mm. millaista on tehdä työtä sukeltajana.

Erkki Karppanen, ESE:n toimitusjohtaja
Jakso 6

Jaksossa jutellaan Erkistä ja energiasta. Ehkä enemmän Energiasta ja sen tulevaisuudesta. Millä Suomi lämmitetään tulevaisuudessa? Tuleeko Vetyvallankumous tai mitä tapahtuu pienydinvoimaloille?

Jaana Feldt, Para-ampuja
Jakso 7

Millaista on elää arjessa kun energia ei riitä? Jaana Feldt kertoo sairaudestaan ja ilmakivääriampumaurheilun merkityksestä omaan jaksamiseen.

Jyrki Lindström, Koripallojoukkueen omistaja ja yrittäjä
Jakso 8

TULOSSA: 6.12

Tarinaa kotkalaisesta koripallosta ja pitkän miehen urasta. Jyrki Lindström on antanut kaiken tukensa rakastamalleen joukkueelle ensin pelaajana ja myöhemmin taustatukijana. Jaksossa pohditaan mm. mikä on rahan rooli liigakoriksessa?

Krista Jäntti, Metaversumin ja tekoälyn asiantuntija, yrittäjä
Jakso 9

TULOSSA: 13.12

Tekoäly, uhka vai mahdollisuus? Pelastaako digitaaliset ratkaisut pallon vai onko tilanne toisinpäin? Krista Jäntin kanssa keskustellaan mm. vinoumista, kalastelusta ja bittiroskamerestä.

Scroll to Top