Same-eYes Viihde

VIIHDE

Kunnon Tarinoita

30 päivän kuntokuurin aikana seurataan Minnan ja Arin matkaa ja elämäntapamuutosta, P & T Kuusankosken valmentajien Immon, Nooran ja Hetan opastuksella. Löydät meidät näiltä alustoilta!

Minna Ylén ja Ari Suutari aloittavat 30 päivän kuntokuurin ja matkan kohti aktiivista ja terveellistä elämäntapaa P&T Kuusankosken valmentajien opastuksella.

Vamos! Nyt jätetään salaatit väliin ja mennään suoraan itse pihviin. Kunnon Tarinoita -podcastin toisessa jaksossa kurkataan Minna Ylénin ja Ari Suutarin ruokalautaselle, tarkistetaan mitä salilla on tehty ja miten elämäntapamuutos on käynnistynyt.

Kunnon Tarinoita -podcastin vieraana Noora Huhtala ja aiheeena palautuminen. Immo Hietakallion valmennuksessa Minna Ylén ja Ari Suutari ja toisen kuntoviikon tunnelmat.

Kunnon Tarinoita -podcastissa siirrytään hikiseen konkretiaan ja puhutaan elämäntapamuutoksen tavotteista ihan oikeilla numeroilla. Immo Hietakallion valmennuksessa Minna Ylén ja Ari Suutari kolmannen kuntoviikon tunnelmissa.

Kuntokuuriin kuuluu myös pienet lipsahdukset ja notkahdukset, niin myös Minnalle ja Arille. Miten hyvin alkanut elämäntapamuutos saadaan takaisin oikeille raiteille?

Minnan ja Arin elämäntapamuutos on saavuttanut 30 päivän rajapyykin ja nyt on välitilinpäätöksen aika. Jakso kannattaa kuunnella loppuun, niin saat selville Immon lupaaman tarjouksen kaikille podcastin kuuntelijoille!

Scroll to Top