Same-eYes Viihde

VIIHDE

Viikon Pulinat

Viikon Pulinat. Kaksi sanaa, jotka ovat kaikille PK-lehden lukijoille tuttuja. Sami Malmbergin isännöimässä ohjelmassa otetaan kantaa kansan suurimpiin huolenaiheisiin ja saatetaan siinä sivussa, täysin vahingossa, heittää huulta.

Kausi 1: Muppet-shown vetäjät Juha Huhtala ja Tanja Varha lyövät päänsä yhteen, kun tapetille nostetaan muun muassa pankkien nuoleminen?

Kausi 2: Politiikan konkari Juha Huhtala ja Ydinkeskusta ry:n puheenjohtaja Kati Klaavuniemi pitävät huolen, ettei jaksossa kuule tai näe hiljaista hetkeä.

VAROITUS! Ohjelmassa esiintyvien ihmisten mielipiteet ja kommentit ovat heidän omiaan, eivätkä ne edusta tuotantoyhtiön, kanavan tai yhteistyökumppaneiden mielipiteitä.

Viikon Pulinat vko. 26

Kesän armoton helle ei pidättele Pulinoita. Kaupunkilehti Ankkuri / Kaupunkilehti PK:n pulinoita puidaan Allun Torikahvilassa Juha Huhtala ja Tanja Varha toimesta.
Ohjelmaa juontaa Sami Malmberg

Viikon Pulinat vko. 27

Uusi viikko, uudet Pulinat. Kaupunkilehti Ankkuri / Kaupunkilehti PK Pulina-palstan vakiokaluston, Juha Huhtalan, Tanja Varhan ja Sami Malmbergin lisäksi soppaan iskee lusikkansa Jere Mykkänen

Viikon Pulinat vko. 28

Kaupunkilehti Ankkuri / Kaupunkilehti PK Pulinat, nuo keskiviikkoillan pikkupiristäjät, joiden tarkempaa analyysiä suorittavat professorit Juha Huhtala ja Tanja Varha tutussa Allun Torikahvilassa. Salkkarit, ? hevosratsastajat? ja maamerkit keskusteluun tuo Sami Malmberg.

Viikon Pulinat vko. 29

Kaupunkilehti Ankkuri / Kaupunkilehti PK:n Pulinat-palsta joutuu tarkkailuun mopojonneilusta, turpavälien välittämättä jättämisestä ja ”naapurin” tunnistamisesta. Juha Huhtala, Tanja Varha ja Sami Malmberg pitävät huolen, että tarkkailu tapahtuu asiaan kuuluvalla tarkkuudella

Viikon Pulinat vko. 30

Kaupunkilehti Ankkuri / Kaupunkilehti PK:n Pulinoita puidaan, säässä kuin säässä. Kouvolan oman Muppet-shown vetäjät Juha Huhtala, Tanja Varha ja Sami Malmberg lyövät päänsä yhteen, kun tapetille nostetaan muun muassa pankkien nuoleminen?

Viikon Pulinat vko. 31

Kaupunkilehti Ankkuri / Kaupunkilehti PK:n Pulinat eivät ole turvassa tarkkailulta. Sami Malmbergin johdolla Juha Huhtala ja Tanja Varha käyvät taistoon Pulinoita vastaan, satoi tai paistoi!

Viikon Pulinat vko. 33

Kaupunkilehti Ankkuri / Kaupunkilehti PK:n Pulinat saavat kyytiä, kun kaatopaikka wc:t, työpaikkatupakointi ja nopeusrajoitukset puidaan puhki. Juha Huhtalan ja Sami Malmbergin mukaan lyöttäytyy Kouvolan Ydinkeskusta ry:n puheenjohtaja Kati Klaavuniemi

Viikon Pulinat vko. 34

Viikon Pulinat jatkuu uudistettuna. Mukana on uusi, ärsyttävä osio ”UUTIS ET”. Kaupunkilehti Ankkuri / Kaupunkilehti PK:n Pulinoiden valitusvirrassa kroolaavat Juha Huhtala ja Kouvolan Ydinkeskusta ry:n puheenjohtaja Kati Klaavuniemi. Valmentajan pilliin viheltää Sami Malmberg

Viikon Pulinat vko. 35

Kaupunkilehti Ankkuri / Kaupunkilehti PK:n Pulinat palaavat, kun Sauli Niinistö ja Sami Hedberg (Official) joutuvat panelistien puitavaksi. Kouvolan Ydinkeskusta ry:n toiminnanjohtajaKati Klaavuniemi Juha Huhtala avaavat sanaista arkkuaan, Sami Malmberg opastuksella!

Viikon Pulinat vko. 37

Kouvolan oma talk-show, Viikon Pulinat tulee taas! Rosso ja Coffee House tiloissa taltioidut pulinat raikaavat jälleen! Studiossa tutut Juha Huhtala, Kati Klaavuniemi ja Sami Malmberg!

Kaupunkilehti Ankkuri / Kaupunkilehti PK Rosso Coffee House

Viikon Pulinat vko. 38

? Viihteellinen talkshow Viikon Pulinat jatkaa täydellä teholla, kun Sami Malmberg, Juha Huhtala ja Kati Klaavuniemi kaveriksi studioon saapuu MLL Kaakkois-Suomen piiri ry:n toiminnanjohtaja Christa Carpelan ?

☕️? Ohjelman sinulle tarjoaa Rosso ja Coffee House ☕️?

Viikon Pulinat vko. 39

Missit, tissit ja Mikko Leppilampi Näistä kuullaan tänään Viikon Pulinoissa. Juha Huhtalan ja Sami Malmbergin vieraaksi studioon saapuu Radio Kaakkon Jalle Niemelä.

Viikon Pulinat vko. 40

Ajankohtainen talkshow Viikon Pulinat vetää kirjaviisaan kiikarit päähän. Studiossa tänään Sami Malmbergin, Juha Huhtalan ja Kati Klaavuniemi vieraana kirjailija journalisti Jukka Behm

Ohjelman sinulle tarjoaa: Rosso ja Coffee House

Viikon Pulinat vko. 41

Tänään Viikon Pulinoissa harrastetaan kukkia ja sidontaa. Studiossa Sami Malmberg, Juha Huhtala, Kati Klaavuniemi ja Kukkalinja JCI Anni Toikka

Ohjelman sinulle tarjoavat: ? Rosso ? ja ☕️ Coffee House ☕️

Viikon Pulinat vko. 42

Ajankohtainen talkshow #ViikonPulinat! Sami Malmberg, Juha Huhtala, Kati Klaavuniemi ja
Taikuri-jonglööri Janne Mustonen puhuvat paljon asiaa ja paljon p****a!

Ohjelman sinulle tarjoaa: Rosso ja Coffee House

Viikon Pulinat vko. 43

Ajankohtainen talkshow Viikon Pulinat esittää viikon annoksen vakavaa ja vahvaa, kun studiossa pulisee Sami Malmberg, Juha Huhtala, Kati Klaavuniemi ja teatterialan monitoiminainen Piia Kleimola!

Ohjelman sinulle tarjoaa: Rosso & Coffee House

Viikon Pulinat vko. 44

Ajankohtainen talkshow Viikon Pulinat kokoaa raatinsa kasaan, kun kirjaimellisesta paskasta on kyse. Studiossa Sami Malmberg, Juha Huhtala, Kati Klaavuniemi sekä vieraana Kauneusakatemia Lumouksen Anni Lapatto

Ohjelman sinulle tarjoaa: Rosso ja Coffee House Kouvola

Viikon Pulinat vko. 45

Ajankohtainen talkshow Viikon Pulinat vetää luistimet jalkaan, kun Pulinoita vastaan käyvät hyökkääjä Juha Huhtala, puolustaja Kati Klaavuniemi maalilla häärää Sami Malmberg sekä KooKoon yhteisöpäällikkö Nita Ahola

Ohjelman sinulle tarjoaa: Rosso ja Coffee House

Viikon Pulinat vko. 46

⚽️ Viikon Pulinat goes Football! ⚽️ Jämäkän futis teemaisen lähetyksen vieraana Mika Seppälä, jolta nahkapallosta kyselee toinen nahkakuula Sami Malmberg. Keltaista korttia saavat vakiokommentaattorit @Juha Huhtala ja Kati Klaavuniemi. Futisvisassa Jari Haapalan tiukat kysymykset ja maaliin osuu taas Pulinapuhelin jossa saa Putkosen Raili ja sen ukko taas sapiskaa. Testaamme myös uutta rokotetta porsaaseen. Röh! ?

Viikon Pulinat vko. 47

??Viikon Pulinat saa tänään vieraaksi musiikkialan rautaisen ammallilaisen Renne Karppinen joka tunnetaan myös Höppänä Tonttu hahmostaan. Mollisointuisten pulinapalautteiden kanssa korvaan särähtelee Juha Huhtalan ja Kati Klaavuniemi säestykset. Epämusikaalisena kapelimestarina puikkoaan heiluttaa Sami Malmberg ??

Viikon Pulinat vko. 48

Thiilia Thaalia läl-läl-lää!!

Esirippu aukeaa tänään teatterin maailmaan kun Viikon Pulinoiden vieraaksi saapuu Kouvolan Teatterista näyttelijä Tiina Winter. Reploja heittämässä ovat tuttuun tapaan Kati Klaavuniemi ja Juha Huhtala. Oikeat aiheen kuiskaa kommenttoreiden korviin ohjelman isäntä Sami Malmberg

Viikon Pulinat vko. 49

Viikon Pulinat Kotka-special

Viikon Pulinoiden vieraaksi saapuu tänään Kotkan kaupungin tapahtumapäällikkö Tiina Salonen jonka kanssa mm. brändätään Kouvolan ikonisia maamerkkejä By The Sea -teemalla.

Viikon Pulinat vko. 50

 
 

Viikon Pulinoiden piinapenkissä tänään monitoimimies Vesa Parvinen. Keskustelut kaartavat aina Voikkaan lukion (niinpä, sellainenkin oli joskus!) kautta Taideruukki. Joulu lähestyy ja myös Trumppi valmistautuu saamaan napin otsaan.

Ohjelman sinulle tarjoaa: Rosso (Kouvola) ja Coffee House (Kouvola)

Scroll to Top