Same-eYes Viihde

VIIHDE

GRAND TOUR

GrandTour on nettisarja kahden katuesiintyjän matkasta halki Euroopan.
2 esiintyjää — 6 viikkoa — 8 kaupunkia — 8 jaksoa

Voiko katuesiintymisellä elää?
Millaista on katuesiintyjän arki?
Miten kestää tiimihenki 6 viikkoa reissussa pienellä budjetilla?

Kööpenhamina
Jakso 1

Ensimmäisessä jaksossa Janne ja J-P aloittavat kiertueensa intoa täynnä, ensimmäisenä kohteena on Kööpenhamina.

Pojilla on suuret odotukset katuesiintymisestä, mutta kaikki ei taida mennä aivan niin ruusuisesti kuin on suunniteltu. Hankalasta alusta huolimatta pojat päättävät myös rentoutua turistipäivää viettämällä ja käydä katsomassa pieni merenneito –patsasta, tai ainakin yhtä niistä.
heittäytyvät 70-luvun tunnelmiin.

Hampuri
Jakso 2

Esiintymien ei lähtenyt käyntiin toivotulla tavalla, joten rahat alkavat käydä vähiin. Junasta myöhästyminen kiristää tunteita.

Junasta myöhästyminen vuoksi pojat myöhästyvät myös hostellin check-in:stä, joten ensimmäisen yön “majoitus” on varsin luova.
J-P ei oikein ole vielä sisäistänyt budjettimatkailun ideaa, mikä tekee säröä tiimihenkeen.
Pohjakassa hupenee uhkaavasti, joten paineet esityksen kehittämiselle ovat myöskin suuret.

Köln
Jakso 3

Esiintymistä on hiottu ja suunniteltu paljon, nyt on näytön paikka sillä rahat ovat lähes loppu.

Taskuvarastestin suorittaminen ei innosta kumpaakaan reissaajaa, joten suorittaja päädytään arpomaan.
Kahden taikurin korteilla tekemä arvonta ei voi olla muuta kuin reilu. Pojat kokeilevat myös erästä klassisinta “katuesiintymisen” muotoa.

Lontoo
Jakso 4

Matkan puoliväli häämöttää ja esiintyminen alkaa sujua, Lontoo tuo kuitenkin yllättäviä haasteita matkaan. Epäonnistunut hostelli valinta kiristää jälleen tunnelmaa.

Lontoon legendaarinen Covent garden on erittäin suosittu ja kovatasoinen katuesiintymiskohde, joten sinne suuntaavat innokkaat reissaajamme. Jälleen kerran heittää kohtalo kapuloita rattaisiin ja taas rimpuillaan toimeentulon rajamailla. Heikko hostellivalinta ja kiristyvä budjetti tuo esiin pimeitä puolia esiintyjistämme.

Blackpool
Jakso 5

Blackpool on Brittien unohdettu rantalomakohde ja uinuva pikkukylä verrattuna matkan muihin kaupunkeihin, mitenköhän katuesiintyminen onnistuu jos turistivirta ei ole Lontoon tasoa? Taikureiden maailmankongerssin vuoksi pojat ovat kohteessa hieman muita kaupunkeja kauemmin ja samalla myös viettävät reissun ensimmäistä vapaapäivää ja koska kyseessä on rantalomakohden, niin “rentoutuminenkin” on sen mukaista. Turistivirtojen puute ja taikureiden maailmankongressi tuovat haasteita katuesiintymiseen, mutta onneksi pojilla on ässä hihassa tällaisia tilanteita varten.

Pariisi
Jakso 6

Janne epäilee, että yhteisestä kassasta häviää rahaa ja päättää virittää ansan. Reissuväsymys alkaa näkyä reissukumppanuksissa. Hienoinen kielimuuri hankaloittaa hyvin sujumaan lähtenyttä katuesiintymistä, hermoja kiristää nuukailu, Blackpoolin univelat ja yleinen reissuväsymys. Tämä kaikki eskaloituu reissun mehevimpänä yhteenottona, vieläkö pojat pääsevät puheväleihin?

Nizza
Jakso 7

Pariisin riidat on saatu sovittua ja loppusuora alkaa häämöttää, tämä tosin näkyy hienoisena otteen kirpoamisena. Pojat kohtaavat Nizzassa vanhan tuttunsa ja tämä iloinen sattuma helpottaa loppureissua suunnattomasti kun nuhjuinen hostelli vaihtuu uima-altaalliseen huvilaan. Pojat pääsevät myös osallistumaan Ranskalaiseen illanviettoon.

Barcelona
Jakso 8

Rutiininomainen junamatka muuttuukin seikkailuksi kun junat myöhästyvät mm. Ruohikkopalon vuoksi. Venähtäneen junamatkan jälkeen pojat saavat tietää, että odotettu katuesiintymisen kultainen kaupunki ei ole aivan sitä mitä piti. Eli pojat saavat vielä viime metreillä kapuloita rattaisiinsa. Onneksi Jannen paikallinen ystävä Aleix rientää apuun.

Scroll to Top