Same-eYes Viihde

VIIHDE

ELOKUVAT

Play Video

Syrjäisellä seudulla sijaitsee saari, josta kerrotaan kauhutarinaa sinne aikanaan hirmutekonsa jälkeen karkotetusta lapsesta. Kukaan ei usko hänen selviytyneen edes ensimmäisen talven yli, mutta legendan mukaan saarelle menijät eivät vielä tänäkään päivänä sieltä palaa. Parikymppinen Mia on juuri kokenut järkytyksen ja pettymyksen parisuhteessaan ja kaipaa muuta ajateltavaa, joten kyseisen kauhutarinan kuultuaan hänen onnistuu houkutella muutama jännitystä elämään kaipaava ystävänsä mukaan tuulettumaan veneillen ja telttaillen sekä tutustuen saaren legendaan. Saarelle päästyään nuoret kohtaavat tuomionsa yksi kerrallaan.

Tuotanto: Same-eYes Viihde 2023

Play Video

Autokauppiaaksi ei ryhdytä – siihen synnytään!

Toimittaja Timo Niemi seuraa elokuvassa kuvausryhmineen Kuusaalaista, omien sanojensa mukaan autokauppiaaksi syntynyttä Pentti Pena Aulostetta, joka kertaa elämänsä vaiheita ja tietään automyynnin huippuammattilaiseksi. Penan mukana katsoja pääsee seuraamaan elokuvassa Aulosteen Auton arkea ja asiakastilanteita.

Pena esittelee Niemelle ihmiset ympärillään ja omintakeiset keinot arvioida autojen kuntoja ja asiakasta. Elokuva on mukadokumentti joka parodioi myös ajankuvaan sopivasti reality-sarjojen tunteikkaita jälleennäkemisiä (Kadonneen jäljillä), life-style makasiiniohjelmia (kuten Strömsö) ja autotallisarjoja (esim. Monsteritalli). Penan elämää seurataan myös vapaa-aikana, luonnossa ja kotona tutustuen hänen perheeseensä. Lopuksi koittaa Penan automaailman fuusion suuri päivä, kansanjuhla, joka luonnollisesti päättyy täydelliseen katastrofiin.

Tuotanto: Same-eYes Viihde 2016

Play Video

Late ja Jorma ovat entisiä ammattirikollisia, jotka yrittävät tahoillaan totutella rehelliseen elämään. Vastoinkäymiset kuitenkin murtavat heidän uskonsa tavalliseen työhön. Jäljitysalan yksityisyrittäjä Veera saa tehtäväkseen löytää anastetun muistikirjan. Late ja Jorma apunaan, Veera lähtee kirjajahtiin. Matkanvarrella retkue joutuu erilaisiin kommelluksiin, vältellessään perässä seuraavaa Vikiä.

Tuotanto: Same-eYes Viihde 2011

Play Video

Alamaailman kätyrit Late ja Jorma ovat automatkalla hävittämässä takakontissa olevaa ruumista. Reitin varrelle sattuu omalaatuisia sukulaisia, nuoruuden rakastettu, sotaharjoituksesta eksynyt sotilasmestari ja myös yksi pirun huonotuurinen metsuri.
Kuinka sitten käykään? Saadaanko ruumis hävitetyksi, sukulaissuhteet kohdalleen ja mitä lopulta uppoaa järven mutiin. Se jää nähtäväksi…

Tuotanto: Same-eYes Viihde 2007

Scroll to Top